Integrale Bekkenfysiotherapie Culemborg
Integrale Bekkenfysiotherapie Culemborg
MENU

Welkom

Welkom op de site van Bekkenzorg Culemborg, praktijk voor Bekkenfysiotherapie van Inge Hemel.

 

Corona update op 25 maart 2020:  

De ontwikkelingen rondom het corona virus volgen elkaar snel op. Bekkenzorg Culemborg volgt het advies van het RIVM en het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Er is een stroomschema opgesteld waardoor ik momenteel alleen noodzakelijke fysiotherapeutische behandelingen uitvoer in de praktijk met gepaste hygiene maatregelen. De fysiotherapeut bepaalt welke behandelingen wel en welke niet noodzakelijk zijn. Bij PIJNklachten  bel me dan even dan bekijken we wat we kunnen doen.

Ook is het mogelijk een consult op afstand af te spreken (mail, tel, Whatsapp of facetime). Schroom niet hier gebruik van te maken wanneer je klachten hebt waar je graag advies over ontvangt. Een consult op afstand wordt indien nodig in overleg afgesproken en dan als consult in rekening gebracht. Bel hiervoor 06 28503631.

Houd de website in de gaten voor de nieuwste updates betreffende het weer starten van de reguliere behandelingen. 

Ik wens je gezondheid in deze lastige tijden! Inge Hemel

 

We weten het vaak niet van elkaar, maar klachten in het bekken en bekkenbodemgebied komen vaak voor. Bij vrouwen èn mannen.

 

Wil je graag weer kunnen spelen met je kinderen of kleinkinderen zonder urineverlies? Weer op pad kunnen zonder je zorgen te maken of er een toilet in de buurt is? Geen pijn meer ervaren in liezen of genitaliën? Weer kunnen vrijen zonder pijn? Weer makkelijk naar het toilet kunnen voor ontlasting? Geen last meer hebben van trekkende en pijnlijke littekens na een bevalling of operatie? Kijk dan even verder!

 

Ik heb ruime ervaring in het behandelen van klachten in het bekkengebied bij mensen die negatieve ervaringen in dit gebied hebben opgedaan in het leven, bijvoorbeeld negatieve seksuele ervaringen.

 

NB Let op de veranderingen in manier van vergoeden per 01-01-2020. Zie de actuele informatie onder ’vergoedingen’in het menu

Plasklachten        

Ontlastingsklachten                       

Seksuele klachten                                                                

Gynaecologische klachten                                       

Zwangerschapsklachten

 

Voor meer informatie of om een afspraak te maken mail, of bel 0628503631

 Bekkenzorg praktijkfolder